Voor wie is dit netwerk interessant?

DIVV wil liberalen, sympathisanten en geïnteresseerden een platform bieden die langs de assen Gedrag, Ethiek & Liberalisme willen samenwerken, hun netwerk willen vergroten, hun kennis willen uitbreiden en willen meeschrijven aan een visie omtrent de maatschappij van de toekomst.

In ons netwerk zitten mensen die willen meedenken over kansen en uitdagingen van innovatieve ontwikkelingen en de mogelijkheid tot het sturen van de implementatie ervan in de maatschappij.

Onze leden begrijpen innovatie gedreven groei en de impact op de maatschappij. Zij willen een visie ontwikkelen op de toekomst van onze samenleving en de rol van Nederland in een snel veranderende wereld.

In ons netwerk zitten: techneuten, militairen, hoogleraren, hackers, juristen, medici, politici en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. We kijken ernaar uit ons netwerk met andere disciplines uit te breiden. 

Wil jij meeschrijven aan een toekomstvisie waarin, langs de assen gedrag, ethiek en liberalisme, met experts is nagedacht over hoe wij onze maatschappij vorm zouden willen geven? 

Word dan nu lid en meld je aan via: bart.omlo@gmail.com of MijnVVD.